Rivitalon maalaus on asukkaiden mieleen: “Kaikki kävi paremmin kuin olisi voinut kuvitella”

Rivitalon maalaus, uusittu ulkoverhous.

Ritoniemessä sijaitsevan, vuonna 1989 rakennetun rivitalon verhous on osin tiiltä ja osin puuta. Puuosat oli maalattu viimeksi 15 vuotta sitten, ja puupinta hilseili ja oli auringon haalistama. Lisäksi osa laudoituksesta oli lahonnut. Rivitalon maalaus alkoi olla ajankohtainen.

Jatka lukemista ”Rivitalon maalaus on asukkaiden mieleen: “Kaikki kävi paremmin kuin olisi voinut kuvitella””

Maalausurakka saaressa sujui mallikkaasti – vene kuljetti kohteeseen niin tekijät kuin tarvikkeet

mökin_maalaus

Eläkkeellä olevalla entisellä yrittäjällä Pertti Sammasmaalla ja hänen vaimollaan on loma-asunto saaressa Päijänteellä. Aikaisemmin kuultokäsitellyn mökin puupinta käsiteltiin peittävällä puunsuojalla kesällä 2020. Urakkana mökin maalaus oli tavallisesta poikkeava: saareen ei pääse autolla, joten kaikki maalareita ja telineitä myöten kuljetettiin vesiteitse.

Jatka lukemista ”Maalausurakka saaressa sujui mallikkaasti – vene kuljetti kohteeseen niin tekijät kuin tarvikkeet”

Huolellisesti tehdyt rajaukset saavat asiakkaalta kiitosta

huoltomaalaus Jyväskylä

Viitasaarelaisilla Rissasilla on Jyväskylässä hirsinen “kakkoskoti”, joka on rakennettu vuonna 2011. Kiinteistö koostuu useammasta eri rakennuksesta, jotka kaikki oli edellisen kerran maalattu rakentamisen yhteydessä. Huoltomaalaus tuli ajankohtaiseksi verrattain uudesta maalipinnasta huolimatta, kun pintaan ilmestyi homeläikkiä.

Jatka lukemista ”Huolellisesti tehdyt rajaukset saavat asiakkaalta kiitosta”

Julkisivumaalaus kohensi rintamamiestalon ulkonäköä merkittävästi

maalaus Jyväskylä

Riittääkö ulkoverhouksen maalaus vai pitääkö koko laudoitus vaihtaa? Tätä pohtivat Jyväskylän Äijälässä rintamamiestalossa asuvat Sami ja Minna Hönninen. Vuonna 1949 rakennetun kotitalon ulkoverhous oli maalattu edellisen kerran arviolta 1990-luvun alkupuolella, joten julkisivumaalaus alkoi olla jo välttämätön.

Jatka lukemista ”Julkisivumaalaus kohensi rintamamiestalon ulkonäköä merkittävästi”