Opettajasta maalariksi – yritykseni tarina

Olen Harri Hautala, maalausyrittäjä. Koulutukseltani olen erityisopettaja, mutta opettamista enemmän pidän maalaamisesta. Jos yritykseni tarina kiinnostaa ja haluat tietää toiminnasta lisää, lue ihmeessä pidemmälle. Voit myös jättää yhteystietosi ja tarjouspyynnön, niin tartun työhön pikimmiten!

Opiskeluaikoinani maalasin kesät ja opiskelin talvet. Aluksi tein maalaustöitä palkansaajana, ja oman yritykseni perustin vuonna 2015. Valmistuttuani tein opettajan töitä reilun vuoden ajan, ja sitten päätoiminen maalausyrittäjän työ alkoi vetää puoleensa.

Olen siis toiminut maalarina jo kahdeksan sesongin ajan. Kohteita on kertynyt kymmenittäin ulkoverhouksista kattoihin ja sokkeleihin. Osaamiseni ja ammattitaitoni ovat vuosien myötä karttuneet, mutta hinnat ovat edelleen järkeviä.

Tarina todeksi – näin toimin

Minun lisäkseni yrityksessäni työskentelee muutama maalari. Sopivalla porukalla saamme työt tehtyä tehokkaasti ja joustavasti asiakkaan toivomana ajankohtana. Oli kyseessä omakotitalo, taloyhtiö, mökki tai maalausrakennus, me hoidamme maalausurakkasi luotettavasti ja ammattitaidolla. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkein osoitus siitä, että urakka on onnistunut.

  1. Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat kirjallisen tarjouksen, jonka voit ottaa tai jättää.
  2. Kaupan syntyessä tehdään ja allekirjoitetaan urakkasopimus sovitulla sisällöllä ja kiinteällä urakkahinnalla.
  3. Maalausurakan toteutus.
  4. Työmaan siivous.
  5. Lopputarkastus yhdessä sinun kanssasi. Mahdolliset puutteet korjataan heti.
  6. Työmaan luovutus.
  7. Urakan jälkeen saat laskun, jossa on eritelty työn osuus ja materiaalikustannukset. Säilytä lasku kotitalousvähennyksen hakemista varten.

Työskentelen urakkaperusteisesti, eli teen sopimuksen kiinteällä hinnalla, joka sisältää eriteltynä kaiken (työvälineet, materiaalit, työn osuus ja alv 24 %). Yritykseni kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten asiakkaana olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Annan työlleni vähintään kahden vuoden takuun.

Yrityksestäni sanottua

Tyytyväiset asiakkaat ovat minulle paras osoitus siitä, että olen onnistunut työssäni.  Täältä pääset lukemaan asiakkaideni kokemuksia ja katsomaan kuvia aikaisemmin maalaamistani kohteista!

“Kaiken kaikkiaan olemme oikein tyytyväisiä urakkaan ja sen lopputulokseen. Tarvittaessa ostaisin maalausurakan vastakin Maalausliike Hautalalta.“

Kaikki tosiaan tapahtui niin kuin sovittiin. Olemme olleet tosi tyytyväisiä ja suositelleet yritystä esimerkiksi työkavereillemme ja vanhemmilleni.

“Lopputulos oli ennakko-odotusteni mukainen. Kiinnitin erityistä huomiota nimenomaan rajauksiin, ja ne olikin tehty huolella.

Työ oli hoidettu päivässä erinomaisen esimerkillisesti, kuten ammattilaiselta tuleekin odottaa. Mitään epäselvyyksiä ei ollut, kun kaikki sujui niin saumattomasti.

Kaikki jätettiin siistiin kuntoon, ja jäljelle jäi vain positiivinen mieli. Jos meille itsellemme tulisi vielä tarvetta maalausliikkeen palveluille, valitsisimme Maalausliike Hautalan.

Kun lopputuloksen näkee, työn jälki puhuu kyllä puolestaan.